Esküvői smink

Egy életre szóló élményért

Az esküvői smink speciális, hiszen sok feltételnek kell eleget tennie: tökéletesen kell illeszkednie hozzád, jól kell kinéznie élőben és fotón is és fontos, hogy kényelmes legyen, de tartós, hogy kibírja az egész estét, a megható pillanatokat és az időjárást is.

Elengedhetetlen, hogy személyre szabott legyen a smink, hogy arckarakteredhez és színeidhez válasszuk meg és mindenekelőtt szem előtt kell tartani, hogy mi áll a személyiségedhez legközelebb.

Az esküvői smink megválasztásánál figyelembe érdemes venni az esküvő többi elemét is: az alapvető stílust, a helyszínt, a ruhát, a kiegészítőket (ékszereket, hajdíszt), a dekorációt, a virágokat.

A próbasmink alatt, minden szempontot át tudunk beszélni, így közösen találjuk meg számodra a tökéletes esküvői sminket!

A menyasszony mellett el tudom készíteni azok sminkjét is, akik igénylik a násznépből, például a koszorúslányok, örömanyák, tanúk sminkjét is. Az esküvő napján a sminket a kért helyszínen készítem el. A legtöbb esküvőt Budapesten és vonzáskörzetében tudom vállalni, vidéki (Budapest közigazgatási határán kívüli) kiszállás menyasszony plusz 3 fő esetén lehetséges.

Árak

Esküvői smink csomagok

Az árak minden esetben tartalmazzák a próbasminket, igény szerint a tincses pillákat,  a vőlegény sminkjét, a kis túlélő csomagot (pl.:rúzs tégelyben, mattító lapocska) és a kisokost (általános bőrápolási tanácsokkal).

 • 1. STUDIO
  55 000 Ft
  Próbasmink a Clique Design Studioban + Esküvői smink a Clique Design Studioban
 • 2. BUDAPEST
  65 000 Ft
  Próbasmink a Clique Design Studioban + Esküvői smink budapesti kiszállással
  (Budapest közigazgatási határáig)
 • 3. VIDÉK
  70 000 Ft-tól
  Próbasmink a Clique Design Studioban + Esküvői smink vidéki kiszállással Vidéki kiszállás legalább plusz 3 fő vendégsmink esetén lehetséges. A kiszállási díj figyelembe veszi az útiköltséget és az utazási/rendelkezésre állási időt is!
  (Budapest határától, ár kérésre)
 • VENDÉG SMINK
  12 000 Ft /fő
  A nagy napon alkalmi smink kérhető a vendégek számára.

A próbasmink helyszíne a Clique Design Studio.

Az árak érvényesek 2022. decembertől visszavonásig.

Az árak tájékoztató jellegűek, egyes napokra vagy napszakokra felár lehet érvényes.

Hogyan tudsz időpontot foglalni?

Időpontot egyeztetni a megadott elérhetőségeken lehet. Érdemes megírni a készülődés helyszínét és kezdetét, így rögtön ellenőrzöm, hogy tudom-e vállalni az esküvői sminkedet!

Szabad időpont esetén egy részletes esküvői tájékoztatót küldök, amiben minden fontos információ megtalálható a menyasszonyi smink készítésének menetéről.

Időpont egyeztetés és árajánlat kérése

Esküvői smink árajánlatkérő űrlap

A weboldalam cookie-kat használ, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa. Adatvédelmi tájékoztató